Una trentena d'autors uneixen fotografia i poesia inspirats en la Ràpita

El llibre 'Mot i paraula, fotopoemes rapitencs' es presentarà este divendres a les 19:30 a l'Església Nova

Portada del llibre.
Portada del llibre. | Cedida
Redacció
06 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:06h

L’Associació Mar de Fora presentarà este divendres a la Ràpita el llibre ‘Mot i Paraula, fotopoemes rapitencs’, una obra autoeditada en què s’uneixen els poemes i les fotografies d’una trentena d’autors.

Este és el primer projecte propi, després d’organitzar algunes presentacions de llibres, que tira endavant esta associació cultural, que posarà l’accent en el foment de la literatura al municipi.

La unió d’estes dos arts, fotografia i literatura, centra la seua mirada en la Ràpita, la seua societat, els indrets urbans i els seus paisatges, entre d’altres.  En total hi ha col·laborat 18 autors de poemes i 18 persones que han aportat les seues fotografies. Cada poema va lligat a una imatge.

La presentació del llibre serà a les 19:30 a l’Església Nova. Durant l’acte de presentació els impulsors de l’associació Pep Carles i Eduardo Margaretto, juntament amb els autors que hi han col·laborat, faran una explicació i lectura d’alguns dels fotopoemes del llibre. En acabar la presentació, hi haurà una actuació musical.