Ja s'acosta el dia... Ferrari Land obrirà les seues portes este divendres

El parc temàtic dedicat al 'Cavallino Rampante' entrarà en funcionament el pròxim 7 d'abril, coincidint amb l'obertura de la nova temporada de PortAventura | Les entrades costen 60 euros i inclouen l'accés als dos parcs

Ferrari Land està a punt d'obrir les seues portes.
Ferrari Land està a punt d'obrir les seues portes. | Ferrari Land
Redacció
05 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:55h


El dia que molta gent esperava està a punt d'arribar. Este divendres el nou parc temàtic dedicat al Cavallino Rampante obrirà les portes a les 10 del matí. Ferrari Land es convertirà en el tercer parc temàtic ubicat dins de PortAventura World Parks & Resort, amb més de 70.000 metres quadrats i una inversió de 100 milions d'euros. El parc inclou, entre d'altres, un circuit de carreres de 570 metres de llarg, la Ferrari Experience i l'accelerador vertical, la cirereta del pastís. 

Cal recordar que les entrades estan a la venda des del passat 31 de gener. Es tracta d'una entrada combinada, indivisible, la qual inclou també l'accés al parc d'atraccions, a un preu de 60 euros. El nou espai tindrà una entrada de matí —amb un horari de 10 a 5 de la tarda—. En temporada alta, també n'hi haurà una de tarda —de les 6 a la 1 de la matinada—. Des del parc s'aconsella reservar anticipadament la data de visita i l'horari d'accés.

A part de l'entrada combinada, denominada "1 dia 2 parcs", també s'han dissenyat altres formats d'entrades i combinacions entre els tres parcs —incloent-hi Costa Caribe— del ressort. Si bé l'entrada es tracta d'un pack conjunt amb l'accés al parc, en el cas concret dels clients que disposen de passi de temporada o de les persones que s'allotgen als hotels del ressort i ja tenen l'accés al parc temàtic, podran adquirir una entrada específica per a Ferrari Land.

Ànims que queda poc més de dos dies!
 

Les tarifes de les entrades per als dos parcs, PortAventura i Ferrari Land. Foto: PortAventura