Comencen els cursos del programa del Consell Comarcal del Baix Ebre per inserir 30 joves al mercat laboral

Joves per l'Ocupació té una durada de quinze mesos | S'orientarà individualment a cada jove per a què troben feina

Redacció
14 de març del 2017
Actualitzat a les 15:49h
L'aula amb els alumnes que han començat el programa Joves per l'Ocupació de Baix Ebre.
L'aula amb els alumnes que han començat el programa Joves per l'Ocupació de Baix Ebre. | Consell Comarcal Baix Ebre
El primer curs de formació, dels dos previstos enguany, del programa Joves per l'Ocupació ha començat amb els primers 15 joves, entre 16 i 25 anys i en situació d'atur, que rebran formació i orientació per inserir-se al món laboral, "amb unes mínimes garanties d'estabilitat". El curs s'ha iniciat este dilluns al Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. Està impulsat pel Consell Comarcal del Baix Ebre i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Segons ha informat l'ens comarcal en un comunicat, Joves per l'Ocupació té una durada de 15 mesos i inclou una tutorització i acompanyament individualitzat per a cada alumne i una prospecció d'empreses de la comarca que encaixen amb la formació i puguen oferir la possible contractació d'estos joves.

El curs formarà els primers 15 alumnes en operacions bàsiques de restaurant i bar. Té una durada de 270 hores i 40 hores més destinades a pràctiques laborals en empresa. La propera setmana una altra quinzena de joves iniciaran a Tortosa el segon curs del programa sobre soldadura.