Els conservatoris de la Diputació a Tarragona i Tortosa oferixen este diumenge un concert solidari

L'acte tindrà lloc al Palau de Congressos de Tarragona i la recaptació es destinarà a set entitats amb finalitats socials

Redacció
08 de març del 2017
Actualitzat a les 12:33h
Moment d'un dels assajos del concert solidari que oferiran les Bandes de Grau Professional dels Conservatoris de Música de la Diputació a Tortosa i Tarragona.
Moment d'un dels assajos del concert solidari que oferiran les Bandes de Grau Professional dels Conservatoris de Música de la Diputació a Tortosa i Tarragona. | Cedida
Les Bandes de Grau Professional dels Conservatoris de Música de la Diputació a Tortosa i Tarragona oferiran este diumenge, 12 de març, un concert solidari destinat a recaptar fons per a un total de set entitats amb finalitats socials. El concert començarà a les 18 hores a l'auditori August del Palau de Congressos de Tarragona. La iniciativa benèfica, està organitzada pel Club Rotary Tarragona amb la col·laboració de la Diputació, segons ha informat l'ens supralocal en un comunicat.

Les entitats a les quals es destinarà la recaptació del concert són el Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, l'Associació La Muralla, la Fundació Bona nit, Matres Mundi, Associació Parkinson de Tarragona, Fundación El sueño de la campana, i els Pares Rogacionistes.

Les entrades-donatiu es poden comprar anticipadament a les oficines del Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta per un preu de 10 euros. Les persones que vulguen col·laborar amb la causa però no puguen assistir a l'esdeveniment poden comprar la seua entrada-donatiu de fila 0.

El concert comptarà amb dos parts. Durant la primera, les dos formacions interpretaran diverses obres per separat. Posteriorment, les bandes de Grau Professional de Tortosa i Tarragona actuaran conjuntament amb un repertori que han assajat i preparat expressament per a este esdeveniment i que inclou obres de Jan Van Der Roost, Ernest Gold i Joseph Compello.