El Consell Comarcal del Baix Ebre mostra als escolars de la comarca el funcionament de la institució

En el marc del taller 'Sigues conseller per un dia!' | Esta iniciativa forma part del Catàleg d'Ensenyament 2016-2017 que s'oferix als centres escolars i associacions de pares i mares d'alumne

Tortosa
17 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:11h
Imatge de la visita dels escolars al Consell Comarcal del Baix Ebre.
Imatge de la visita dels escolars al Consell Comarcal del Baix Ebre. | Cedida
Mig centenar d'alumnes de cinquè de Primària del col·legi el Temple de Tortosa han participat en el taller Sigues conseller per un dia!, que pretén divulgar entre els escolars del Baix Ebre què és un Consell Comarcal. Esta iniciativa forma part del Catàleg d'Ensenyament 2016-2017 que s'oferix als centres escolars i associacions de pares i mares d'alumnes per donar-los-hi a conèixer els diferents serveis que presta la institució comarcal, segons ha informat l'ens en un comunicat.

Els dos grups del col·legi del Temple que han visitat esta setmana la seu comarcal han conegut l'organització política, les àrees de gestió i els principals serveis del Consell Comarcal. A la vegada han descobert d'una manera pràctica i didàctica com funcionen els òrgans de govern de la institució. Els alumnes s'han constituït en grups polítics i en Corporació comarcal, han elegit un president i han celebrat un ple amb un únic punt a l'ordre del dia per decidir la creació d'un nou itinerari en bicicleta al Baix Ebre.

El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, els hi ha donat la benvinguda en nom de la institució i els hi ha explicat, al costat de la Cap de Protocol, Olga Pardo, com és per dins l'ens que governa la comarca.
 

Els escolars que han visitat el Consell Comarcal del Baix Ebre esta setmana. Foto: Cedida