Ja es poden adquirir les entrades per al concert de Fangoria a la Ràpita via telemàtica

A partir de l'1 de març també es trobaran als establiments Tradicionariusn de la Ràpita, Amposta i Tortosa

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:47h
Alaska i Nacho Canut, components de Fangoria.
Alaska i Nacho Canut, components de Fangoria.
Els més impacients ja poden assegurar-se un lloc al concert que Fangoria oferirà el proper 5 d’agost a la Ràpita. La Partinando Show, que celebrarà el seu 18è aniversari amb una festa que encetarà el grup de la diva transgressora i emblema de la movida madrilenya, ha posat ja a disposició del públic la venta d’entrades via telemàtica.

El concert es farà a la pista coberta de l’Estadi Municipal de la Devesa, amb un aforament limitat.  Les entrades, que tenen un preu únic de 25 euros, es poden comprar ja fent l’ingrés al número de compte  ES29 2100 0140 9802 0055 5832 de Caixabank. Els interessants han de trucar abans al telèfon 977 74 1717 de dilluns a divendres de 09 a 14 h per obtenir el codi que permet realitzar la transferència, on també s’haurà d’especificar el concepte el noms i els cognoms de la persona que les compra. Les entrades es recolliran a taquilla el dia del concert a partir de les 20 h.

A partir de l’1 de març, les entrades es podran adquirir també físicament als establiments Tradicionarius de la Ràpita, Amposta i Tortosa, també al preu de 25 euros.

L’organització d’este esdeveniment ja ha donat a conèixer alguns dels detalls de la nit. L’obertura de portes de la pista coberta de l’Estadi Municipal de la Devesa es farà a les 22:00 hores i a les 23:30 es donarà el tret de sortida al concert de Fangoria.  Després del concert continuarà la festa i el show amb Mr. Dj. Fernando Garcia fins ben entrada la matinada.

L’organització recorda que els menors amb edats compreses entre els 16 i 18 anys poden entrar sols, però hauran de ser identificats. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un progenitor o tutor degudament acreditats.

Podeu trobar tota la informació a la web de la PartinandoShow. Durant les properes setmanes, aguaita.cat, mitjà oficial de la Partinando, us anirà posant al dia de les novetats del concert de l’estiu a les Terres de l’Ebre.