Alumnes de l'Institut d'Ulldecona reciclen els ordinadors obsolets

El consistori cedirà el material informàtic en desús per tal que els alumnes puguen recuperar-lo

Redacció
08 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:31h
Signatura del conveni entre l'Ajuntament d'Ulldecona i l'Institut Manuel Sales i Ferré.
Signatura del conveni entre l'Ajuntament d'Ulldecona i l'Institut Manuel Sales i Ferré. | Ajuntament d'Ulldecona
L'Institut Manuel Sales i Ferré i l'Ajuntament d'Ulldecona han impulsat un nou projecte per al reciclatge d'ordinadors obsolets per part dels alumnes del cicle formatiu de grau mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes, segons ha informat el consistori en un comunicat. La idea és que el consistori cedisca a l'institut material informàtic en desús per tal que els alumnes puguen practicar amb ell i recuperar-lo perquè que torne a ser útil.

En l'acte de signatura del conveni, el director de l'institut, Ricard Reverter, ha explicat l'objectiu de la iniciativa i que en una segona fase el projecte s'estendrà a entitats i associacions del municipi. Per la seua part, l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, ha fet una valoració molt positiva del projecte tant des de la vessant social com mediambiental.

El cicle formatiu de grau mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes té una durada de dos anys. Actualment el primer curs compta amb 20 alumnes i el segon amb 15. Hi ha la possibilitat també de fer assignatures soltes en funció de les necessitats dels alumnes, siguen joves o adults.