Deltebre posa en marxa la primera borsa de treball municipal

Aglutinarà totes les ofertes de feina existents a les Terres de l'Ebre | El web també incorpora un apartat de formació

Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:05h
Presentació de la borsa de treball municipal de Deltebre.
Presentació de la borsa de treball municipal de Deltebre. | Ajuntament de Deltebre
Amb la finalitat d'oferir una nova eina que facilite la inserció al món laboral de la gent desocupada o d'aquells qui vulguen millorar la seua situació professional, l'Ajuntament de Deltebre ha posat en funcionament una borsa de treball, la BTDe, que aglutinarà totes les ofertes de feina existents a les Terres de l'Ebre, segons ha informat el consistori.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que "la posada en funcionament de la borsa de treball és una acció essencial per al desenvolupament econòmic del municipi tenint en compte la seua situació fràgil i l'elevada taxa d'atur”. De fet, Soler ha anunciat que "esta és la primera actuació d'una sèrie d'accions que es realitzaran enguany per tal de fomentar la inserció laboral i la dinamització econòmica". Al mateix temps, l'alcalde ha destacat que "amb la BTDe seguixen donant compliment a les mesures que es van comprometre en la darrera campanya electoral".

La pàgina ja està activa i es pot accedir mitjançant el portal web o bé a través de borsa.deltebre.cat. Per a poder inscriure's a les ofertes que s'aniran publicant, els usuaris s'hauran de registrar al web mitjançant un procés àgil d'inscripció. La regidora d'Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones de Deltebre, Lluïsa Ventura, ha manifestat que "han creat una eina de fàcil ús per tal que tothom pugue accedir al llistat d'ofertes”.

Ventura ha destacat que "el web s'anirà actualitzant a partir de les ofertes que publiquen les pròpies empreses o de la recerca que es face des de l'Ajuntament”. Al mateix temps, la plana web també incorpora un apartat de formació a través del qual la ciutadania podrà consultar com fer un Currículum Vitae i els diferents cursos que es realitzen al territori.

Des de l'Ajuntament de Deltebre es facilitaran totes les eines per tal que les empreses facen ús d'esta aplicació a fi d'impulsar una borsa de treball que permete dinamitzar la recerca de feina entre els veïns de Deltebre i del territori. De moment, ja s'ha enviat una carta i un full informatiu a totes les empreses inscrites al RELDE sobre el funcionament de la nova borsa de treball i com es poden registrar.