VÍDEO | Idees de negoci de joves emprenedors del Baix Ebre fetes realitat

Instal·lacions de pàdel, iniciatives agràries, una botiga de roba, serveis de producció audiovisual i una perruqueria són alguns dels projectes

Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:22h
1200_1485257996play_1485257956
1200_1485257996play_1485257956
Una instal·lació amb pistes de pàdel a Deltebre, una explotació apícola i de cítrics a Xerta, una botiga de roba on pots trobar totes les talles a Tortosa, serveis de producció audiovisual a Tortosa i una perruqueria a Jesús són algunes de les idees de negoci que joves emprenedors del Baix Ebre han posat en marxa.

"El nostre objectiu és vendre la fruita que produïm a un preu just que ens permete viure, no tenim la intenció de crear una grans magatzems de distribució de cítrics", explica Dídac Marzà, emprenedor de l'empresa apícola i de producció de cítrics. Per la seua banda, Sergi Curto, propietari de la instal·lació de pàdel a Deltebre, confessa que "si continua funcionant tan bé com fins ara li agradaria augmentar el número de pistes i consolidar la instal·lació a nivell de les Terres de l'Ebre".

"Partint de la botiga que tenim a Tortosa, l'objectiu seria convertir el negoci en una franquícia o poder obrir més tendes a Tarragona i Barcelona", afegix Laura Castell, propietària de Curve's. "A llarg termini seria ideal crear un equip de treball professional", comenta Carme Gómez, impulsora de l'empresa dels serveis de producció audiovisual, que explica que ser emprenedor "no és fàcil, però et permet treballar del que es vol". "Si tens ganes i il·lusió s'ha de fer, perquè a Catalunya tenim bastant espenta i som molt competitius en este aspecte", conclou la propietària de la perruqueria Judith Belilla.

Els projectes s'han realitzat amb el suport del programa Garantia Juvenil, una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur dels joves i que està impulsada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).