Una cadena de supermercats ven cítrics amb el segell Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre

Fins ara comercialitzava amb este distintiu olis, mariscos, verdures, vi, carn i mel

Redacció
09 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:07h
Cartell on s'anuncia que es comercialitzen cítrics amb el segell de la Reserva de la Biosfera de Terres de l'Ebre.
Cartell on s'anuncia que es comercialitzen cítrics amb el segell de la Reserva de la Biosfera de Terres de l'Ebre. | Cedida
La cadena de supermercats Caprabo ja està comercialitzant cítrics amb el segell de la Reserva de la Biosfera de Terres de l'Ebre. Esta certificació acredita el cultiu en una zona reconeguda per la UNESCO, l'any 2013, com a reserva de la biosfera, per ser un entorn natural que alberga una gran varietat d'ecosistemes amb un valor únic, segons ha informat la companyia catalana en una nota de premsa. Així, els supermercats comercialitzen taronges i mandarines amb fulla provinents d'explotacions situades a les comarques del Baix Ebre i Montsià.

Fins ara a les superfícies d'esta cadena catalana ja es podien trobar olis, mariscos, verdures, vi, carn i mel amb el segell Reserva de la Biosfera de Terres de l'Ebre, uns productes que es cultiven a tot el territori ebrenc.

La iniciativa s'emmarca en el Programa de Proximitat per Comarques que en els últims dos anys ha donat entrada als supermercats de Caprabo a gairebé 300 petits productors i cooperatives agroalimentàries amb més de 2.300 nous productes de proximitat. 

Quan es compra un producte amb el segell Reserva de la Biosfera significa que este distintiu "avala que les empreses productores d'estos aliments certificats respecten i fomenten valors sostenibles en l'àmbit social, econòmic i mediambiental", ha explicat la companyia.