Ajuntament i veïns de Móra la Nova es mobilitzen contra el tancament del camí d'accés a l'N-420

El govern municipal ha rebut 732 signatures de persones afectades per esta mesura que demanen que no es tire endavant | L'equip de govern ja s'ha posat en contacte amb el Ministeri de Foment perquè desestime l'actuació i s'ha reunit amb el diputat Joan Ruiz per buscar suports a Madrid

Imatge del camí d'accès a l'N-420 des de Móra la Nova.
Imatge del camí d'accès a l'N-420 des de Móra la Nova. | Cedida
Redacció
02 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:18h
L'Ajuntament de Móra la Nova ha començat a moure fils per respondre a la petició dels veïns que a finals del mes passat van fer arribar a l'alcalde 732 signatures, per reclamar que no es tanque el camí que dóna accés a la Nacional 420 en el sector 3 del municipi.

"Des del govern municipal estem totalment d'acord amb aquesta demanda, ja que l'accés que es vol tancar definitivament és molt transitat, tant per la gent que anem al cementiri com pels veïns que hi viuen o que tenen finques a la zona i per això ens hem posat en marxa per evitar esta mesura", ​ha explicat el regidor d'Urbanisme, Carlos Trinchan.
 
Fins ara, representants del govern municipal ja s'han reunit amb els responsables de la Unitat de Carreteres de Tarragona del Ministeri de Foment, que és qui contempla el tancament de la via, per a manifestar esta oposició i exposar els greuges que s'ocasionaran als veïns que utilitzen habitualment este accés per a desplaçar-se fins a les seues finques agrícoles o a als seus habitatges. D'altra banda, també s'han trobat amb el diputat per Tarragona, Joan Ruiz (PSC), per explicar-li el cas i demanar-li suport parlamentari. Ruiz va mostrar la seua predisposició a intercedir per este tema, i fins i tot va posar damunt la taula una altra línia a treballar paral·lelament a evitar el tancament i per si aquest fos inapel·lable, com puga ser buscar un itinerari alternatiu.

Actualment, l'equip de govern municipal, està pendent d'una nova reunió amb representants de la Unitat de Carreteres de Tarragona, per tal de trobar una solució satisfactòria per a totes les parts implicades.