Godall renova els serveis i la pavimentació als carrers de la població

Els treballs s'han finançat a través del Pla d'acció municipal i de les aportacions del consistori

Redacció
28 de desembre del 2016
Actualitzat el 29 de desembre a les 15:51h
Una de les actuacions realitzades a Godall.
Una de les actuacions realitzades a Godall. | Diputació de Tarragona
Godall ha finalitzat els treballs d'una nova fase del projecte de renovació de la pavimentació i els serveis de la població. Les actuacions han consistit en la renovació de les xarxes de clavegueram i pluvials, soterrament de la xarxa d'enllumenat públic i xarxa de telecomunicacions als carrers Arrabal 1 i 2, Arrabaleta 1 i 2, Sant Josep 1 i 2, Pou Centelles i la placeta al nucli de Godall.

Un cop feta la demolició del paviment existent, i renovats els serveis, s'han pavimentat els carrers deixant les voreres i les calçades al mateix nivell. Estos dos espais s'han delimitat amb una franja en forma de canaleta apta per recollir l'aigua i amb acabat de formigó, que permet la convivència entre vehicles i vianants en els diferents carrers.

Amb un pressupost de gairebé 280.000 euros, el projecte d'obres ha estat redactat i dirigit per la Diputació de Tarragona, qui ha informat de les actuacions. Els treballs s'han finançat a través del Pla d'acció municipal amb una aportació de 236.000 euros i de les aportacions del consistori, d'uns 43.000 euros.