Malestar a la Sénia pel 'Sense ficció' de TV3 dedicat al municipi

Segons exposa el sector econòmic del municipi en una nota de premsa, "la Sénia no és un "paradís perdut", sinó que està plenament activa"

Un cartell autopromocional de La Sénia amb el lema 'el país del moble'.
Un cartell autopromocional de La Sénia amb el lema 'el país del moble'. | sense ficció
Redacció
23 de desembre del 2016
Actualitzat el 24 de desembre a les 16:18h
Els responsables de les entitats econòmiques de la Sénia, Federació de Comerciants del Moble de la Sénia (FECOMS), Col·lectiu d'Empresaris del Moble de la Sénia (CEMS), Federació de Comerciants de la Sénia (FECOSE), juntament amb l’Ajuntament, han fet públic un comunicat en què mostren el seu malestar "pel tractament rebut al programa Sense ficció, emès per TV3 el 20 de desembre passat, ja que consideren que "l’enfocament periodístic buscava sensacionalisme més que no reflectir la realitat".

Segons exposa la nota de premsa, "la Sénia no és un "paradís perdut", sinó que està plenament activa i, tot i haver passat una dura crisi com tothom, està remuntant-la i continua sent la superfície més gran de Catalunya, tant de fabricació com d’exposició i venda de mobles".

Amb una població de 6.000 habitants, a la Sénia actualment hi ha 47 empreses actives del sector del moble, 14 botigues de mobles amb una superfície total de 20.000 m2 i 50 establiments comercials d’altre tipus.

Els responsables de les entitats econòmiques del municipi subratllen que el sector industrial de la Sénia ha tingut darrerament un increment del 5,5 % (per sobre de la mitjana catalana, que és d’un 2,7 %). L’atur actual a la Sénia és del 19 % (per sota de la mitja nacional).