Un rapitenc de 12 anys, concursant de la nova edició del programa televisiu 'Masterchef junior'

Ha estat seleccionat entre més de 6.000 aspirants | El proper programa s'emetrà el proper diumenge a les 22 hores

Redacció
21 de desembre del 2016
Actualitzat el 24 de desembre a les 16:38h
El rapitenc Arnau durant el primer programa de la quarta edició de MasterChef Junior.
El rapitenc Arnau durant el primer programa de la quarta edició de MasterChef Junior. | TVE
El rapitenc Arnau Bel Arnau és un dels nous concursants del programa de televisió Masterchef junior. En el primer programa d'esta quarta edició, que va començar ahir dimarts, van participar 25 xiquets dels quals en van seleccionar 16, entre els que està el rapitenc, que va superar la prova culinària en directe per aconseguir el davantal del programa que li permet continuar concursant.

L'Arnau, que té 12 anys i està cursant 1r d'ESO, es definix com un xiquet "alegre, creatiu i que li agrada aprendre coses noves". Com a aficions, a banda de cuinar també ocupa el seu temps jugant a jocs de taula, dibuixant i comenta que es considera "una persona molt artística".

Com a cuiner explica que no té una recepta preferida, que li agraden tots els plats, però confessa que odia el pernil i el xoriç, dos ingredients que segurament intentarà evitar en les seues propostes culinàries.

El proper programa, que emet TVE i al qual s'han presentat més de 6.000 xiquets per participar-hi, s'emetrà el proper diumenge 25 a les 22 hores.