Iniciats els treballs de neteja del camí de Sovarrec de Móra d'Ebre, tallat per una esllavissada

Previsiblement demà dimecres s'obrirà el camí al trànsit de vehicles i la circulació entre la plaça de toros i la Casa de les Aigües

Treballs de desenrunament del camí de Sovarrec de Móra d'Ebre.
Treballs de desenrunament del camí de Sovarrec de Móra d'Ebre. | Ajuntament de Móra d'Ebre
Redacció
20 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:22h
L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha començat este dimarts els treballs de neteja del camí de Sovarrec, que va quedar afectat per una esllavissada que va tindre lloc diumenge passat a la tarda. A causa de les inclemències meteorològiques, les feines de desenrunament d'este camí no han pogut finalitzar-se este dimarts.

Arran de l'esllavissada, l'Ajuntament va tallar el camí a la circulació de vehicles i va establir unes vies alternatives per garantir l'accés dels propietaris a les finques i als masos de la zona. A hores d'ara, el camí continua tallat encara, segons han informat fonts de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

Els Serveis Tècnics municipals estan realitzant l'oportuna investigació per determinar les causes de l'esllavissada i, previsiblement, demà dimecres, un cop els Serveis Tècnics municipals donen el vistiplau, s'obrirà el camí al trànsit de vehicles i la circulació entre la plaça de toros i la Casa de les Aigües.