Tiradors de la Sala Esgrima d'Amposta, lleugers de roba en un calendari solidari

La iniciativa de l'equip espanyol d'esgrima, amb els tres components del club ampostí, preten recaptar fons per finançar les competicions internacionals

La imatge dels dotze components de l'equip que apareixen als diferents mesos del 2017.
La imatge dels dotze components de l'equip que apareixen als diferents mesos del 2017. | Oscar Arribas
Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat el 17 de desembre a les 11:21h
N’hem vist amb Bombers, Mossos, i altres col·lectius i gremis amb una causa per la qual recaptar fons, però enguany al ventall de calendaris solidaris que apareixen a finals d’any hi una altra opció original, i amb segell ebrenc. I és que l’equip espanyol d’esgrima masculina no disposa de prou pressupost per assumir el cost de les vuit proves del circuit internacional que vol afrontar, de manera que dotze dels seus components, entre ells tres de la Sala Esgrima Amposta, Àngel Fabregat, Marc Andreu i Eugeni Gavaldà, han decidit recaptar diners via calendari. Com que la imatge resulta un reclam essencial en qualsevol calendari, els esportistes han optat per treure bon profit dels seus cossos d’èlit per animar els diversos mesos de l’any. Despullats de cintura cap amunt i sense careta, han dixat captar la seua figura normalment anònima per l’objectiu del fotògraf Óscar Arribas.

Per col·laborar en la causa, i que els tiradors puguen seguir desenvolupament les seues carreres esportives, podeu comprar el calendari, per 10 euros. Els tres últims mesos de l’any, octubre, novembre i desembre, estan reservats a les fotografies des tres esportives de l’entitat ampostina, Marc, Eugeni i Àngel respectivament. Fins que no arribe l’últim trimestre del 2017, el calendari el protagonitzen Elías Casado, gener; Miguel Moratilla, febrer; Guillermo Sánchez, març; Manuel Bargues, abril; Álvaro Ibáñez, maig; Álvaro Rasheed, juny; Yulen Pereira, juliol; Guillermo Migallón, agost; i Eduardo Cubells, setembre.

Podeu demanar-lo enviant un email a [email protected] amb la vostra adreça postal (10€ + despeses d'enviament).