Les obres de millora del carrer Mare de Déu de Montserrat de Santa Bàrbara encaren la fase final

Esta obra va estar adjudicada amb un procés negociat d'urgència perquè estigue acabada dins de l'exercici comptable d'enguany

Obres de millora del carrer Mare de Déu de Montserrat de Santa Bàrbara.
Obres de millora del carrer Mare de Déu de Montserrat de Santa Bàrbara. | Cedida
Redacció
14 de desembre del 2016
Actualitzat a les 22:34h
Les obres de millora del carrer Mare de Déu de Montserrat de Santa Bàrbara encaren estos dies la recta final, segons han explicat fonts de l'Ajuntament. El Ple Extraordinari del passat mes de juny, va aprovar la modificació de crèdit i va crear una nova partida dotada de 285.000 euros, provinent del romanent de tresoreria de l'any anterior, per tal d'iniciar les millores als carrers "transversals" del poble. 

Este primer projecte, redactat per l'empresa local Més Arquitectura, ha canalitzat les aigües pluvials, ha renovat el clavegueram, ha canviat la xarxa de subministrament d'aigua potable, ha millorat l'enllumenat públic, i ha permès instal·lar una nova pavimentació i senyalització vertical i horitzontal, per tal de dixar el carrer Mare de Déu de Montserrat "totalment renovat". 

Esta obra va estar adjudicada amb un procés negociat d'urgència perquè estigue acabada dins de l'exercici comptable d'enguany. Per este motiu, l'obra es va iniciar durant el passat estiu i estarà acabada abans de finalitzar l'any. Segons les mateixes fonts, dins de la mateixa modificació de crèdit també es va fer la previsió econòmica per iniciar el projecte de redacció de remodelació dels carrers Pagesia, Aragó i Aire, situat a continuació del carrer Victòria. 

L'alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, s'ha mostrat satisfet perquè amb estes noves inversions, "a poc a poc es va millorant la xarxa de carrers, molt extensa, del municipi", així, l'objectiu és donar una "major qualitat de vida a tot el veïnat".