L'Ajuntament de Deltebre i la UGT reorienten laboralment i educativament a 12 joves del municipi

Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:24h
Una de les sessions del programa 'Construeix el teu futur', a Deltebre.
Una de les sessions del programa 'Construeix el teu futur', a Deltebre. | Ajuntament de Deltebre
El programa Construeix el teu futur, organitzat per Avalot (joves de la UGT) i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Deltebre, ha permès reorientar laboralment i educativament a 12 joves del municipi que no estudiaven ni treballaven.

Esta acció, que es realitza des de finals del mes de febrer i s'emmarca en el programa de Garantia Juvenil, s'ha estructurat en tres etapes: una primera d'acollida, orientació i disseny del full de ruta de l'itinerari personal; una segona d'execució del full de ruta, i finalment, una tercera d'inserció laboral o retorn al sistema educatiu, segons ha explicat el consistori en una nota de premsa. Tot amb l'objectiu que els joves que, a l'inici del curs no treballaven ni estudiaven, reben una oferta d'ocupació o de formació.

La regidora d'Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha manifestat que "esta acció és una eina adequada per als joves que necessiten un procés de reflexió i orientació per tal de redirigir les seues trajectòries educatives o professionals". La regidora ha anunciat que "des de l'equip de govern s'estan realitzant les gestions oportunes per tal que el programa es torne a realitzar l'any vinent al municipi".