Set restaurants de l'Ampolla cuinaran tapes d'ostra del Delta a partir d'este cap de setmana

En el marc de la segona edició de la ruta de la Tapa de l'Ostra | Se serviran acompanyades d'una cervesa del 3 a l'11 de desembre

Una de les propostes que s'oferiran a la segona ruta de la Tapa de l'Ostra de l'Ampolla
Una de les propostes que s'oferiran a la segona ruta de la Tapa de l'Ostra de l'Ampolla | Cedida
Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:09h
Gairebé està tot a punt a l'Ampolla per donar l'inici a una nova edició de la ruta de la Tapa de l'Ostra. Del 3 a l'11 de desembre, set restaurants de l'Ampolla participaran en una nova edició de l'OstraHeink.Tour. Després de l'èxit de l'any passat, des de l'Associació d'Empresaris de l'Ampolla (ADELA), i amb el suport i la col·laboració de l'empresa Distribucions Colomines i la cervesa Heineken, s'ha organitzat una segona edició d'esta iniciativa, ha informat el consistori en una nota de premsa.

Els restaurants Casa David, Casa Llambrich Juani, Can Piñana, Club Nàutic Casa Montero, Del Mar Flamingo, Sol i Nova Devimar oferiran una tapa d'ostra crua o cuinada de diverses formes amb una cervesa per 3 euros. A més, totes les persones que vagen als restaurants a provar les seues propostes entraran al sorteig de dos sopars per a dos persones a un dels restaurants participants de la ruta. El sorteig tindrà lloc el proper 11 de desembre, a les 18 hores, en el marc de la Fira Nadal que organitza la mateixa associació, a l'Ampolla.