Ensenyament homenatja els docents ebrencs jubilats el curs passat

El curs 2015-2016 es van jubilar 52 mestres i professors a les Terres de l'Ebre | L'acte va comptar amb l'actuació dels alumnes de l'Institut Joaquín Bau

Els professors i docents homenatjats.
Els professors i docents homenatjats. | Cedida
Redacció
25 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:08h
L'acte d'homenatge als mestres i professors que s'han jubilat este curs passat, 2015-2016, ​es va celebrar ahir a la seu dels Serveis Territorials d'Ensenyament. Es va organitzar este acte amb l'objectiu de ser un reconeixement i agraïment a tots els docents de les Terres de l'Ebre que este setembre passat ja no es van tornar a incorporar a les aules, segons ha informat el Departament d'Ensenyament en una nota de premsa.

La directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid, va fer elogi de l'esforç, la implicació i la dedicació que els homenatjats han mostrat al llar de la seua vida professional. Cid va destacar la vocació que sempre han esgrimit els docents de les Terres de l'Ebre, "donant prestigi a l'educació, a l'escola i a la professió, i transmetent no només coneixements, sinó també valors de la màxima importància per al creixement personal i cultural de l'alumnat'".

Este curs passat van ser 52 els mestres i professors que es van jubilar a les Terres de l'Ebre, i als quals la comunitat educativa els ha volgut reconèixer la tasca portada a terme al llarg de molts anys dedicats a la docència. L'acte va comptar amb l'actuació dels alumnes de l'Institut Joaquín Bau de Tortosa, que amb música i dansa van sumar-se a este agraïment.