Un centenar de persones assistixen a la presentació dels productes impulsats per emprenedors de l'Ampolla

Són la ginebra Harbour, el sake Kensho Sake i les infusions ecològiques Ecoherbes

Redacció
19 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:49h
Els guardonats amb els reconeixements que se'ls hi ha atorgat.
Els guardonats amb els reconeixements que se'ls hi ha atorgat. | Cedida
Gairebé un centenar de persones van assistir, este dijous, a l'Ampolla, a la presentació de tres productes que han estat impulsats per emprenedors de la localitat, segons ha informat el consistori ampollero en una nota de premsa.

En l'acte, que s'emmarca en la IV Setmana del Comerç i que va estar organitzat per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van donar a conèixer la ginebra Harbour, impulsada per Daniel Casas; el sake Kensho Sake elaborat amb arròs del Delta de la mà de Meritxell Jardí i Humbert Conti, i les infusions ecològiques i plantes medicinals Ecoherbes, un projecte de Trinidad Fuentes i Jordi Bosch.

Després que els emprenedors expliquessen en què consisteix cada projecte, com els hi va sorgir la idea, i els secrets de l'èxit dels seus productes, els assistents van poder degustar la ginebra, el sake i les herbes ecològiques, així com tastets dolços i salats elaborats pels restauradors Sílvia i Sergio Márquez amb els productes presentats.

Des de la regidoria de Comerç, Mercats i Serveis, es va concedir el reconeixement de la Setmana del Comerç, que es ve atorgant des de la primera edició, als tres projectes per "la seua creativitat, la iniciativa i la promoció que suposa per a l'Ampolla projectes d'esta envergadura", segons la regidora del consistori ampollero Geno Cabrera. 

L'entrega dels guardons va anar a càrrec del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José María Chavarria; de la presidenta de l'Associació d'Empresaris de l'Ampolla (ADELA); Juani Piñana; i de l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa.
 

L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, donant la benvinguda a l'acte. Foto: Cedida

 

Daniel Casas, impulsor de la ginebra Harbour. Foto: Cedida
 

Humbert Conti, impulsor del sake Kensho Sake. Foto: Cedida

 

Jordi Bosch, impulsor de les herbes ecològiques i medicinals Ecoherbes. Foto: Cedida
 

La regidora de Comerç, Mercats i Serveis de l'Ajuntament de l'Ampolla, Geno Cabrera, durant la presentació. Foto: Cedida