Coworkers del territori es troben a Amposta per crear projectes conjunts

Es tracta de la quarta trobada de coworkers del projecte COWOCAT_RURAL, que treballa per potenciar els espais de coworking en l’entorn rural

Dinàmica de treball entre coworkers del territori i de Barcelona.
Dinàmica de treball entre coworkers del territori i de Barcelona. | Sofia Cabanes
Redacció
07 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:03h
La Casa de Fusta, al cor del Delta de l’Ebre, va acollir el passat divendres una trobada entre coworkers, organitzada, una iniciativa organitzada per COWOCAT_RURAL, projecte que treballa per difondre i potenciar el coworking com a eina de dinamització econòmica dels territoris rurals.

La jornada va començar a les 10:30 del matí, amb una dinàmica de presentació i coneixement, i posteriorment es va organitzar una sessió de treball per fomentar la creació de projectes. Els coworkers, després, van compartir impressions en un vermut participatiu.
La jornada va continuar amb un recorregut en bicicar pel carril bici de la llacuna de l’Encanyissada, per treballar possibles projectes entre coworkers. Després els participants van dinat a la Barraca de la Casa de Fusta. Posteriorment, els coworkers van navegar en barques de perxar, una activitat que serveix per continuar fent xarxa i tancant projectes. Durant la jornada, a més, els participants van dur terme videoconferències amb coworkers de Barcelona per tal de intercanviar experiències i crear sinèrgies.

La jornada ha estat dinamitzada per Jordi Silvente d’Alpha Espai Coworking i president de Cowocat. Es tracta de la quarta trobada entre coworkers que s’organitza, després de la bona acollida de les edicions a Riba-roja d’Ebre, Tremp i Olot, unes jornades que han complert amb l’objectiu de teixir complicitats entre coworkers de la zona.

El COWOCAT_RURAL es desenvolupa en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels grups d’acció local de Catalunya, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i estan cofinançat pel Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).