Acaben les obres de remodelació del mirador de Caro

Dimecres s'iniciaran les actuacions de millora a la carretera i es restringirà l'accés

De moment, es podrà accedir al mirador el 31 d'octubre i 1 de novembre.
De moment, es podrà accedir al mirador el 31 d'octubre i 1 de novembre. | Cedida
ACN
28 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:36h
Les obres de remodelació del mirador de Caro, que van començar a finals d'abril, es donaran per acabades diumenge. Este dimecres es van iniciar les obres de millora a la carretera que puja cap al mirador i això restringirà l'accés. Així, de moment, es podrà accedir al mirador el 31 d'octubre i 1 de novembre. Les obres, que afectaran l'accés des de la cruïlla del Mascar, duraran unes tres setmanes.

El mirador està constituït per una plataforma de fusta a la qual s'arriba mitjançant una passarel·la, accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Amb este projecte de remodelació, el Parc Natural dels Ports, vol millorar, ordenar i fer més accessible el cim de Caro (1441 m), el més alt del massís i un dels llocs emblemàtics i més visitats del Parc.

Amb la remodelació, també s'ha incorporat senyalització interpretativa adaptada per a invidents. Hi ha una zona d'estacionament per a 6 vehicles a 150 m i 1 plaça específica per a persones amb mobilitat reduïda al costat del mirador.

La Diputació de Tarragona aporta 17.898 € per a la construcció de la zona d'estacionament, i la Fundació la Caixa 90.000 € per a les millores del mirador.