Enxampat un veí d'Amposta que circulava drogat i a 197 km/h per l'AP-7

El conductor va donar positiu per cocaïna en la prova de drogues

El radar va fotografiar el vehicle que circulava amb excés de velocitat
El radar va fotografiar el vehicle que circulava amb excés de velocitat | Mossos d'Esquadra
Redacció
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:13h
Els Mossos d'Esquadra van denunciar este dimecres, 26 d'octubre, un home de 28 anys i veí d'Amposta, per excés de velocitat i per donar positiu a la prova de detecció de drogues.
 
Els fets van passar en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establit al quilòmetre 263 de l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Cambrils.
 
Cap a les 10 hores, els Mossos van detectar un turisme que circulava a 197 km/h en un tram limitat a 120. Els agents van aturar el vehicle, van identificar el conductor i van procedir a realitzar la prova d'alcoholèmia i drogues. El conductor va donar positiu en cocaïna en la prova d'estupefaents.
 
La policia catalana va denunciar administrativament el conductor per l'excés de velocitat i pel resultat positiu en drogues. Estes sancions comporten una pèrdua de 12 punts, 6 punts per la velocitat i 6 pel positiu en drogues.  

En el control de velocitat d'ahir a Cambrils es van controlar 572 vehicles, 17 dels quals van ser sancionats per excés de velocitat.