Deltebre millora els equipaments esportius municipals

Entre les mesures destaquen la instal·lació d'un equip de megafonia al Camp de l'Aube, i l'adequació de l'accés a totes les instal·lacions

Treballs per al manteniment de l'equipament esportiu a Deltebre.
Treballs per al manteniment de l'equipament esportiu a Deltebre. | Cedida
Redacció
25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:54h
Esta setmana s'han iniciat els treballs de neteja, manteniment, control i millora dels equipament esportius municipals de Deltebre a partir de l'adjudicació que l'Ajuntament ha realitzat mitjançant concurs obert a través de l'Oficina Local de Contractació.

La finalitat d'esta contractació és "prestar un servei integral i més adequat·, així com disposar dels equipaments esportius -Camp de l'Aube, Pavelló Josep Luque, Camp Nou i Pavelló Lo Salat- amb les "millors condicions possibles", segons ha informat el consistori deltebrenc en una nota de premsa. De fet, l'empresa adjudicatària haurà de realitzar el servei de neteja i manteniment de les instal·lacions a partir del seu ús, el servei de vigilància i el servei de consergeria.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que "el fet de prestar el servei de forma integral proporciona una gestió més eficient, amb una interlocució més àgil i, a la vegada, permet que l'Ajuntament compte amb més dotacions de personal enfocades a la imatge de poble general".

En la mateixa línia, Soler ha afegit que "amb esta mesura es vol fer un pas endavant pel que fa al manteniment dels equipaments esportius de manera que, en primer lloc, estiguen en condicions òptimes i, en segon lloc, presenten una sèrie de millores que s'adeqüen a les necessitats actuals de les instal·lacions".

En este sentit, entre les millores plantejades destaquen la instal·lació d'un equip de megafonia al Camp de l'Aube; l'adquisició d'un marcador electrònic per donar plena cobertura als camps de l'Aube i Camp Nou; subministrament de porteries mòbils al Camp Nou; la renovació del cartell d'entrada a les instal·lacions del Camp de l'Aube i al pavelló Josep Luque, i la millora de l'accés a les instal·lacions.