Una seixantena d'autors participaran en les Jornades de les Lletres Ebrenques a Amposta

Entre els noms destacats del programa hi ha el de Víctor Amela, Care Santos o Cinta Arasa

Presentació de les Jornades de Lletres Ebrenques d'Amposta.
Presentació de les Jornades de Lletres Ebrenques d'Amposta. | Cedida
Redacció
14 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:19h
Una seixantena d'autors participaran, del 19 al 22 d'octubre, a les XI Jornades de les Lletres Ebrenques Amposta 2016. Unes jornades que tal i com ha explicat la bibliotecària Joana Serret, tenen per objectiu, "posar en contacte els autors i editors del territori". L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha volgut destacar l'aposta ferma del consistori "en l'impuls de les activitats culturals". "Molts cops es visualitza la cultura com una despesa, però nosaltres la visualitzem com una inversió", ha destacat Tomàs.

Segons ha informat el consistori ampostí en una nota de premsa, entre els noms destacats del programa hi ha el de Víctor Amela, que impartirà la conferència Periodisme i Literatura el divendres 21, o el de Care Santos, que participarà a la trobada del Club de Lectura Cafè-Tertúlia, per comentar l'obra Desig de Xocolata. "Són dos autors que compten amb un Premi Ramon Llull", ha destacat la regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí.

El programa inclou espectacles, com l'obra de teatre de la companyia Terra Baixa Depressió, escrita per Estela Ferré, i en homenatge a esta autora, o l'espectacle de clausura Naqba, un espectacle de dansa i trapezi sobre l'obra Camins de nit, de Sebastià J. Arbó. També taules rodones amb la participació d'autors consolidats com Andreu Carranza, Miquel Esteve, Toni Orensanz o Cinta Arasa, i d'altres que just acaben de publicar. I activitats en commemoració dels 400 anys de la mort de Shakespeare o dels VII centenari de la mort de Ramon Llull.