El 6è VaPerTuVidal comptarà amb activitats d'esport extrem i els grups Bul Kak, El Mafio i Pepet i Marieta

Durant el dia es recolliran bicicletes usades que seran distribuïdes entre col·legis i entitats

Exhibició de trial en una de les anteriors edicions
Exhibició de trial en una de les anteriors edicions | Cedida
Redacció
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:30h
La sisena edició de VaPerTuVidal tindrà lloc el proper diumenge 17 de setembre a l’ermita de Mig Camí de Tortosa. Un any més pretén ser un acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté. Durant la jornada, organitzada per l’Associació VaPerTuVidal, hi haurà un seguit d’activitats que començaran a les 4 de la tarda amb un descens de BTT amb remuntadors. 

L'Emita també acollirà una festa de caire familiar en la que s’estrenarà un nou circuit infantil ciclista amb cinc mòduls nous dissenyats per l’associació, un emocionant recorregut infantil d’esports d’aventura amb pont tibetà, tirolina i escalada, tallers de dibuix i manualitats, i una gran xocolatada. 

A partir de les 8 de la tarda tindrà lloc el concert dels tarragonins Bul Kak, seguit d'El Mafio, i de Pepet i Marieta, dos grups de les Terres de l’Ebre.

Recollida de bicicletes 
Durant el dia es recolliran bicicletes usades que seran reparades per l’Associació i distribuïdes entre col·legis i entitats que li puguen donar un bon servei complint amb la seva vessant solidària. En este aspecte, l'organització ha explicat que en falten només unes quantes per a una propera entrega a l’Escola La Mercè de Tortosa, entrant a formar part del projecte formatiu del departament d’educació física del centre.