Torna a Tortosa l'Ebre Beer, la mostra de cerveses artesanes

Hi haurà més de 50 tipus de cervesa diferents

Redacció
14 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:47h
Capçalera del cartell de la quarta edició de l'Ebre Beer
Capçalera del cartell de la quarta edició de l'Ebre Beer | Ebre Beer
Torna a Tortosa l’Ebre Beer, la mostra de cerveses artesanes, que tindrà lloc este dissabte, 17 de setembre. La fira es va inaugurar el 2013, i segons l'organització "ha demostrat ser una mostra molt professional i de molt interès per als Beer Lovers, així com una diada lúdica per a tota la família amb les diferents activitats que es desenvolupen durant el dia".

L’edició de l’any passat va comptar amb més de 2.000 visitants amb "ganes de beure cervesa i gaudir del bon ambient de la festa". Comprovat l'èxit de la passada edició, els organitzadors han cregut necessari buscar un emplaçament més gran, per tal d'oferir un millor servei a tots els visitants.

Per això, han afirmat que la gran novetat d’esta quarta edició serà la nova ubicació de la mostra, que es desplaça fins al Parc Lluís Companys del barri de Ferreries de Tortosa (final del C/migdia, al costat del riu). Este espai compta amb una àmplia zona verda i zona enrajolada que, segons l'organització, "té les característiques ideals i el potencial necessari per al creixement d’este esdeveniment".

Més de 50 tipus de cerveses
En quant a cervesers, enguany hi haurà un increment de participants de fins a 16 productors de Terres de l’Ebre, de la resta de Catalunya, Aragó, Castelló i amb la novetat d’un cerveser convidat de Valladolid, que oferiran més de 50 tipus de cerveses.

Durant el dia hi hauran activitats com beermut amb degustació de musclos del Delta, sessions musicals amb Dj Kinow i Rice Against The Machine Dj's, l'actuació del cor Labinota i l'actuació de A traicion R'N'R, músics tortosins fundadors de bandes mítiques com Freddy Nois i Dragon Rapide.

A més, diferents restauradors tortosins oferiran servei de tapes durant tot el dia per acompanyar les cerveses que es podran degustar. L'Ebre Beer obrirà les portes a partir de les 11 del matí sense interrupció fins a les 2 de la matinada.