Cinc consells per evitar la «depressió» postvacacional

El club de viatges Secret Escapes recomana un seguit d'accions per tornar amb normalitat a la rutina

Dues noies prenent el sol en una platja, amb ampolles d'alcohol
Dues noies prenent el sol en una platja, amb ampolles d'alcohol | Pixabay
Redacció
18 d'agost del 2016
Actualitzat a la 13:20h
Per a molta gent el final de les vacances està ben a prop i la temuda síndrome postvacacional ja comença a treure el nas. Per tal que esta sensació ens afecte el menys possible, un club de viatges online especialitzat en vendes flash d'hotels i vacances de luxe, Secret Escapes, ha publicat cinc consells per evitar-la:

-Fer una llista amb els viatges que vols fer: l'equip de professionals de Secret Escapes recomana que escriguis en una llista tots els llocs que vulgues visitar i què t'agradaria fer-hi. 

-Visitar els hotels de la teua ciutat: prop de casa també hi ha hotels sensacionals, disposats a crear un univers únic. Esta és una opció recomanable per passar el teu aniversari o qualsevol altre dia especial.

-Tornar a la rutina del son abans: és important que, uns dies abans de tornar a la feina, et tornis a acostumar a l'horari laboral, i vages a dormir d'hora. També s'ha de moderar el consum d'alcohol i de cafeïna.

-Llegir: la lectura et transportarà a altres situacions sense necessitat de moure't del teu seient, i en ella descobriràs nous llocs, i et faran venir ganes de visitar-los.

-Passar un cap de setmana de qualitat: no t'has d'esperar a que arribin les vacances d'estiu o d'hivern per tal de viatjar, qualsevol cap de setmana és bo per fer les maletes i relaxar-te.