Tivissa acull un dels 24 concerts solidaris contra la pobresa infantil a Catalunya

L’església de Sant Jaume rep dissabte 20 d’agost, a les 22.00 h, el concert de l’orquestra Amics Unesco Barcelona, dirigida per Gonçal Comellas, a benefici de Càritas

L’Orquestra Amics Unesco Barcelona en un dels seus concerts.
L’Orquestra Amics Unesco Barcelona en un dels seus concerts. | Cedida
Redacció
16 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:07h
En el marc del projecte cultural Les nits a la Baranova, organitzat per l’Ajuntament de Tivissa, l’església de Sant Jaume acollirà el dissabte 20 d’agost, a partir de les 22.00 h, un dels 24 concerts solidaris del cicle contra la pobresa infantil, en benefici de Càritas Diocesana de Tortosa, impulsat per la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA.

El concert anirà a càrrec de l’orquestra Amics Unesco Barcelona, dirigida per Gonçal Comellas. El programa inclou diverses obres de Mozart i Bach, i comptarà amb la participació, com a solistes, del violinista cordovès Carlos Rafael Martínez Arroyo (17 anys) que, malgrat la seua joventut, ja està considerat com la més solida promesa de l'Estat espanyol, i la ja reconeguda i admirada pianista Alba Ventura, la pianista catalana actualment més internacional.

L’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha destacat que “el marc immillorable de l'església arxiprestal de Tivissa ha estat un dels llocs escollits per la Fundació Música Solidària per presentar este concert, que també es fa a esglésies, catedrals i equipaments culturals de ciutats com Barcelona, Tortosa, Reus, Figueres, Girona, Ripoll, la Seu d’Urgell, Manresa, Vic, Berga, Vilanova i la Geltrú, Sabadell, Terrassa o Granollers, i a indrets tan rellevants del país com Montserrat i Santes Creus”. Jardí ha afegit que “este concert té un marcat accent solidari perquè la totalitat dels beneficis de la venda d’entrades es destina als programes de família i infància de Càritas Diocesana de Tortosa”. Segons l’alcalde de Tivissa, “apropar la música de qualitat amb sentit solidari és un dels objectius del projecte Les nits a la Baranova de Tivissa”.

Les entrades per a este concert, al preu solidari de 20 euros, es poden adquirir a l’Ajuntament de Tivissa, i en línia a través de la web www.musicasolidaria.org. També s’ha habilitat una fila 0 per a persones i entitats que vulguen fer la seua aportació, tot i que no puguen assistir al concert. Les aportacions es poden fer a través de transferència al compte corrent 0182-1799-29- 0200018386, tant per internet com a través de les oficines de BBVA i Catalunya Caixa.

Cal recordar que esta tercera edició de Les nits a la Baranova, organitzada per l’Ajuntament de Tivissa, compta amb el patrocini de les empreses Gestió Recuperació de Terrenys SA i Maset del Lleó, i la col·laboració de Cerima Cherries, Vilanova Fustes, Viveros Ebro i Pamesa. Tota la informació i la programació de Les nits a la Baranova es pot consultar a la pàgina web www.turismetivissa.com.