La Plataforma Trens Dignes entrega més 300 firmes al Síndic de Greuges per reforçar la seua queixa

L'objectiu és mostrar el suport social a la queixa que presentarà el Síndic de Greuges al Parlament a principi de setembre

La Plataforma Trens Dignes Ebre-Priorat lliura al Síndic de Greuges més de 300 firmes
La Plataforma Trens Dignes Ebre-Priorat lliura al Síndic de Greuges més de 300 firmes | Sara C. Mollar
ACN
07 de juliol del 2016
Actualitzat el 08 de juliol a les 8:21h
La Plataforma Trens Dignes Ebre-Priorat s’ha desplaçat este dijous a Barcelona per entregar personalment més de 300 signatures al Síndic de Greuges a fi de "donar-li un reforç social" a la causa que el Síndic ha obert pels greus incidents de l'avaria de Mont-roig, i així ho ha comunicat la portaveu, Monste Castellà. Amb l’entrega de signatures, la queixa seguirà el seu curs i, com ha comunicat Castellà, a principi de setembre el Síndic presentarà l'informe definitiu al Parlament de Catalunya amb un resum de tots els "greuges".

Des de Barcelona, on han hagut d'arribar-hi en cotxe, la Plataforma Trens Dignes s'ha pronunciat també sobre els greus incidents que han patit este matí més de 200 passatgers de la línia R-16. Montse Castellà ha tornat a denunciar que la “la infraestructura està vella i no es manté com caldria” i des de les xarxes socials ha cridat els polítics a assumir "la seua responsabilitat" per trobar solucions. Trens Dignes ha definit esta situació "límit, vergonyosa i d'agonia" i exclamen que "la gent se sent segrestada, perquè tu saps quan puges a un tren però no saps quan en podràs baixar realment".