Acaben els registres de l''operació Térmyca' amb l'escorcoll del pis de l'exalcalde de l'Ametlla de Mar

La Guàrdia Civil ha comptat amb l'ajuda d'un gos ensinistrat en l'escorcoll que ha començat a mitja tarda a l'habitatge i al traster del pis d'Andreu Martí

Andreu Martí, amb camisa blanca de màniga llarga, darrera un agent de la Guàrdia Civil i acompanyat per al secretària judicial arribant al seu pis per registrar-lo..
Andreu Martí, amb camisa blanca de màniga llarga, darrera un agent de la Guàrdia Civil i acompanyat per al secretària judicial arribant al seu pis per registrar-lo.. | ACN
ACN
06 de juliol del 2016
Actualitzat el 08 de juliol a les 8:49h
Amb un escorcoll al pis que l'exalcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, té al carrer Palamós d'este municipi han acabat les entrades i els registres previstos en l'operació de la Guàrdia Civil contra una suposada trama corrupta a l'entorn de la consultora Efial. El registre a l'habitatge i a un traster de Martí del mateix edifici s'ha iniciat a les 17.00 hores de la tarda i s'ha allargat diverses hores, fins entrada la nit, en part perquè la policia estatal ha trobat nombroses escriptures i documents que calia revisar. La Guàrdia Civil, fins i tot, ha comptat amb l'ajuda d'un gos ensinistrat en este escorcoll. Este dijous al matí, els detinguts passaran a disposició del jutge del Vendrell que instruïx el cas Térmyca. Finalment, seran només vuit dels onze arrestats inicialment els que declararan davant del jutge. Tres persones han quedat en llibertat a l'espera de ser cridats pel magistrat.

Durant este dimecres, la Guàrdia Civil ha deixat en llibertat dos dels detinguts inicialment. Es tracta de Manuel Delgado, director general de CGI - empresa que va acabar absorbint Efial-, i Ramon Solé, membre de l'empresa constructora ACSA. La matinada d’avui  dimecres també ha quedat en llibertat l'empresari Carles Bock. Pròximament, tots tres podrien ser citats pel jutge que investiga el cas.