Carme Forcadell a Fernández Díaz: «Continuo demanant explicacions»

La presidenta del Parlament ha votat a Sabadell assegurant que demà analitzarà la informació referent al seguiment que li van fer quan era presidenta de l’ANC | Espera que la participació d'aquesta jornada electoral s’animi en el tram final de la tarda

Carme Forcadell ha votat a l'escola Nostra Llar de Sabadell
Carme Forcadell ha votat a l'escola Nostra Llar de Sabadell | Albert Segura
Albert Segura
26 de juny del 2016
Actualitzat a les 18:47h


La presidenta del Parlament, la xertolina Carme Forcadell, assegura que demà es pronunciarà sobre les informacions i les converses que s’han filtrat entre el ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, i el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso. Forcadell ho ha dit a Sabadell, on esta tarda ha votat a l’escola Nostra Llar de la capital vallesana.

En concret, de les converses filtrades se'n desprén que els serveis secrets de la policia espanyola van fer un seguiment de Forcadell, el seu marit, els seus dos germans i els seus dos fills. La policia va investigar les propietats de la família, així com els comptes corrents de l'ANC.

“Continuo demanant explicacions, demà seguiré, i si no hi ha explicacions ja veurem què passa”, ha assegurat Forcadell, que ha preferit no pronunciar-se avui, en plena jornada electoral. “Demà parlarem de tot el que ha passat en esta campanya”, ha apuntat.
 
La presidenta del Parlament ha assegurat que prefereix centrar tota l’atenció d’avui en la jornada electoral, on la participació està sent més baixa que la convocatòria del passat mes de desembre. “Hi ha hagut un pont molt bonic, de tres dies, fa molt bon temps, ha arribat l’estiu... s’ha ajuntat tot!”, ha dit en to de broma.
 
En aquest sentit ha afegit que espera que la jornada s’anime en el darrer tram de la tarda, fins les 20.00 hores, amb el retorn de moltes famílies que han optat per passar el cap de setmana fora.