Deltebre estrena MESCLA amb 7.500 degustacions venudes

Les activitats al voltant de la gastronomia i el paisatge de les Terres de l'Ebre han atret 4.000 visitants

Un dels productes que es va poder degustar a MESCLA este cap de setmana.
Un dels productes que es va poder degustar a MESCLA este cap de setmana. | Eva Mascarell
Redacció
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:54h
La mostra gastronòmica Mescla, que ha celebrat durant tot el cap de setmana i fins a este dilluns la seua la primera edició, ha atret prop de 4.000 visitants i s'han venut fins a 7.500 degustacions, segons el primer balanç.

Durant tres dies s'han programat desenes d'activitats al voltant de la gastronomia i el paisatge de les Terres de l'Ebre. 'Mescla' ha tancat les portes al públic este diumenge després de tres dies d'activitats i este dilluns es converteix en un espai exclusiu per professionals del sector de la gastronomia amb el títol 'El paisatge a la cassola'. Per l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, Mescla "ha de ser l'aparador de què representa el Delta: cuina, paisatge i turisme en expansió".

Segons ha explicat Soler, Deltebre vol ajuntar les característiques del territori aprofitant per erigir-se com a capital del Delta. "Mescla serà l'altaveu de totes les accions que generarà Deltebre per revalorar l'economia", ha assegurat l'alcalde. Les jornades han coincidit amb la recuperació de Deltafira.

Mescla ha citat 94 empreses entre expositors i restauradors i, un cop vistes les xifres de visitants i degustacions, té voluntat de continuïtat. "Hem d'acabar de fer una valoració de tots els actes i l'any que ve, a més d'haver continuïtat, ha d'anar a més", ha assenyalat Soler, que ha explicat que durant els tres dies la fira ha estat desbordada i que hi ha hagut visitants fins a l'últim moment de tancar les portes.