El Consell del Baix Ebre posa en marxa la 2a edició del ‘Growing Up!’

Es tracta d'un programa dedicat a enfortir les pimes i microempreses de la comarca

Inici dels cursos, amb Montserrat Peñarroya, experta en màrqueting digital.
Inici dels cursos, amb Montserrat Peñarroya, experta en màrqueting digital. | Cedida
Redacció
13 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:32h
El president del Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, va inaugurar este dimarts la segona edició del Growing Up. Anem a créixer, una assistència tècnica per millorar l'estratègia empresarial, gestió i promoció del negoci que ofereix el Consell Comarcal del Baix Ebre a 15 microempreses i pimes del territori amb l'objectiu de professionalitzar el teixit empresarial de la comarca.

Growing Up! Anem a créixer posa a l'abast d'estes empreses un assessorament extern i acompanyament tècnic per afavorir el seu creixement a partir de la professionalització de la gestió i millora dels resultats. A través d'una diagnosi prèvia es detectaran les mancances o punts febles de cada empresa participant que s'hauran de corregir amb l'assessorament proposat. La durada d'este programa és de sis mesos i tractarà àmbits com el màrqueting online, el benchmàrking (anàlisi de competidors), l'e-commerce, les xarxes socials, el control de gestió, el pla de màrqueting operatiu o el pricing (estratègia de preus).

Esta acció del projecte Baix Ebre Avant ha tingut enguany una gran demanda, ja que prop de mig centenar de petites empreses van sol·licitar poder rebre este assessorament empresarial, que va a càrrec novament de la consultora Meritxell Barroso, de l'empresa Econia; Xavier Lamote de Grignon, d'Activa Consultors; i Montserrat Peñarroya, experta en màrqueting digital.