La PDE entrega al Síndic de Greuges 9.000 signatures contra el Pla de l'Ebre

Reforça així, amb l'aval de la ciutadania, les actuacions del Síndic davant les autoritats comunitàries per exigir que es modifique el pla | La plataforma convocarà una assemblea general on plantejarà una nova mobilització abans de l'estiu

L'entrega de les signatures al Síndic de Greuges, este dijous a la tarda.
L'entrega de les signatures al Síndic de Greuges, este dijous a la tarda. | PDE
Redacció
08 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:30h
La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) ha lliurat este dijous Síndic de Greuges un total de 8.881 signatures amb al·legacions contra el Pla Hidrològic de l’Ebre. La PDE vol reforçar així, amb l’aval de la ciutadania, l’actuació d’ofici que ja va anunciar el Síndic per denunciar el pla davant les institucions europees i exigir que el pla s’ajuste a les directives comunitàries i a la legislació estatal.

També li demana que exigisca al Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient la revisió dels cabals ecològics que no garantisquen la protecció del Delta de l’Ebre i que  reclame al mateix ministeri i als governs autonòmics de la conca de l’Ebre la revisió de les hectàrees de regadius previstes al pla.

La PDE convocarà una assemblea general, possiblement a finals d’este mes, en la que plantejarà la convocatòria d’una manifestació abans de l’estiu a l’àrea metropolitana de Barcelona.