Baix Ebre Avant inicia una qualificació en cuina internacional i de proximitat

Formarà una quinzena de cuiners

Redacció
15 de març del 2016
Actualitzat el 16 de març a les 12:31h
Imatge de la presentació del curs davant dels nous alumnes.
Imatge de la presentació del curs davant dels nous alumnes. | Cedida


El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha iniciat des d'este dilluns una nova qualificació dual en cuina internacional i de proximitat per al món de l’hostaleria i la restauració. Esta acció pretén inserir laboralment quinze alumnes qualificant-los en l'àmbit de l'hosteleria, tot proporcionant-los l'aprenentatge en tasques bàsiques de cuina i coneixements de cuina de proximitat i internacional. La professora que impartirà les activitats didàctiques programades és la prestigiosa cuinera Margaret Nofre.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, ha donat la benvinguda als quinze alumnes a les cuines del centre d'inspiració turística Ebre Terra de Deltebre, que es on es desenvoluparà este curs durant les pròximes setmanes. Andreu ha animat els alumnes a aprofitar esta oportunitat formativa que tenen al davant i sobretot les hores de pràctiques que desenvoluparan en diferents restaurants de la comarca i ha destacat la importància que té la gastronomia en la promoció turística. "Quan un turista visita un territori si a més d'endur-se la imatge de tots els nostres atractius monumentals i paisatgístics també s'emporta el record que ha menjat molt bé segur que torna", ha dit el president del Consell Comarcal, que ha estat acompanyat pel conseller comarcal de Turisme, José Emilio Bertomeu, en este acte de presentació.

Esta qualificació consta de 355 hores de formació i 80 hores de pràctiques no laborals en empreses, i s'impartirà  fins al 21 de juliol de 2016 (pràctiques incloses) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores a Ebre Terra.