Enllestides les escales a banda i banda del pont Tirant lo Blanc entre els barris del Temple i Sant Llàtzer a Tortosa

Redacció
11 de març del 2016
Actualitzat el 13 de març a la 13:22h
L'alcalde i regidors han mostrat avui l'actuació.
L'alcalde i regidors han mostrat avui l'actuació. | Ajuntament de Tortosa

Els barris del Temple i Sant Llàtzer estan més a prop des d'avui amb els nous accessos que l'Ajuntament de Tortosa ha construït al pont Tirant lo Blanc. Unes escales d'obra, integrades als talussos del pont, reduiran les distàncies per als vianants entre els dos barris, separats pel canal de l'esquerra de l'Ebre i la via del ferrocarril. L'alcalde, Ferran Bel, acompanyat de la 1a tinent d'alcalde, Meritxell Roigé, i dels regidors de barri del Temple, Domingo Tomàs, i Sant Llàtzer, Alfredo Ferré, ha presentat el resultat de l'actuació este matí. Els ha acompanyat el president de l'associació de veïns de Sant Llàtzer, Alejandro Gibello.
 
Per accedir a peu d'un barri a l'altre en este punt de la ciutat, on es concentren dos de les principals zones de creixement de Tortosa, calia desplaçar-se fins a la base del pont, en un recorregut que ara es reduirà d'una forma molt significativa. El nou centre educatiu de Sant Llàtzer, amb l'escola i l'Institut Despuig, i l'escola del Temple, a l'altra banda, junt a la zona comercial dels Portals, generen un trànsit de vianants important en tot l'àmbit que esta actuació ha de contribuir a millorar. L'actuació ha tingut un cost de 30.879 euros i l'obra l'ha executat l'empresa Obres i Construccions Miquel Pla SL.
 
L'alcalde ha destacat que esta era una reivindicació veïnal i dels usuaris dels centres educatius que ara queda resolta, mentre que el president de l'associació de veïns ha valorat la comoditat que implicarà per als vianants.