El servei de bus a l'aeroport de BCN implantat fa un any transporta 2.000 passatgers al mes

La població que més utilitza el servei que opera Hife és Tortosa, seguida d’ Amposta i Alcanar

Redacció
09 de març del 2016
Actualitzat el 10 de març a les 12:57h
El servei oferix 24 expedicions de dilluns a divendres feiners.
El servei oferix 24 expedicions de dilluns a divendres feiners. | Hife

Fins a 2.000 passatgers viatgen cada mes amb els autobusos de l’empresa Hife des de les Terres de l’Ebre a l’aeroport de Barcelona. Amb 24 expedicions de dilluns a divendres feiners des de la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià i la Ribera d’Ebre, i 14 en caps de setmana. El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Hife fan una valoració “molt positiva” del servei que ara fa 1 any es va posar en marxa, dins del programa de millora de la mobilitat a les Terres de l’Ebre endegat per este departament i que opera Hife. Tortosa, seguida d’Amposta i Alcanar, són les poblacions que més utilitzen un servei que, en un any, han utlitzat 24.481 passatgers des de pràcticament totes les poblacions ebrenques.
 
El servei s’utilitza amb més freqüència durant la Setmana Santa i l’estiu, però, cada cop més, es detecta un increment d’ús per persones que l’utilitzen durant tot l'any per motius laborals.
Per millorar el servei d’arribades, Hife va instal·lar un quiosc d’autovenda a la mateixa terminal de la T-1 de l’aeroport de Barcelona. Els passatgers amb destinació a la T-2, poden utilitzar el bus llançadora gratuït que hi ha al mateix aeroport, al costat d’on arriba el bus de línia regular d’Hife.
El bitllet té un cost de, per exemple, 11,50 € des de la majoria de les poblacions de les Terres de l’Ebre, si s'utilitza l’abonament de 10 viatges que no té data de caducitat.
 
Podeu trobar mes informació i venda anticipada de bitllets aquí