El programa ‘Growing Up’ millorarà la gestió de fins a 18 pimes i microempreses del Baix Ebre

Redacció
24 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:28h
 

Cartell del programa. Foto: CCBE
 

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, posa en marxa l'acció ‘Growing Up! Anem a créixer’ un programa d'assistència tècnica adreçat a  microempreses i pimes de la comarca per millorar la seUa estratègia empresarial, gestió i promoció del negoci. En esta nova edició seran fins a 18 les empreses del Baix Ebre que se'n podran beneficiar d'este programa 100 per cent subvencionat per Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Growing Up! Anem a créixer posa a l'abast de les empreses un assessorament extern i acompanyament tècnic per afavorir el seu creixement a partir de la professionalització de la gestió i millora dels resultats. A través d'una diagnosi prèvia, es detectaran les mancances o punts febles de cada empresa participant que s'hauran de corregir amb l'assessorament proposat. La durada d'este programa és de sis mesos i tractarà àmbits com el màrqueting online, el benchmàrking (anàlisi de competidors), l'e-commerce, les xarxes socials, el control de gestió, el pla de màrqueting operatiu o el pricing (estratègia de preus).

Les empreses interesssades poden preinscriure's al web del Consell Comarcal del Baix Ebre o a les oficines del Viver d'empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles, que és on es desenvoluparà este programa que s'iniciarà durant la primera quinzena d'abril. La data límit d'inscripció acaba el'11 de març.