Els Reis saluden el primer ebrenc de l’any a Tortosa i repartixen 300 kg de caramels a Móra d’Ebre

Redacció
06 de gener del 2016
Actualitzat el 08 de gener a les 19:02h
El Rei Melcior saluda al petit Lluc Iniesta Labèrnia, a Tortosa.
El Rei Melcior saluda al petit Lluc Iniesta Labèrnia, a Tortosa. | Cedida

La nit de Reis ha repartit il·lusió, regals i moments inoblidables a tots els municipis de les Terres de l’Ebre. Concretament a Tortosa, els Reis d'Orient van poder saludar el primer ebrenc nascut enguany, el petit Lluc Iniesta Labèrnia, en una recepció que va tindre lloc a l’ajuntament. Acte seguit, i després dels habituals parlaments, es va donar inici a la cavalcada de Reis 2016, la Cavalcada encantada, que enguany va tindre com a temàtica el conte de La Bella i la Bèstia.

A Móra d’Ebre, Ses Majestats van entrar al municipi acompanyats del seu seguici a través del pont d'Arcades, tal com ho van fer l'any passat amb motiu de la inauguració de l'enllumenat ornamental del pont.

La cavalcada va comptar enguany amb sis carrosses (les tres dels reis, la de l'herald, la de la Unió de Botiguers carrregada amb els regals i una de nova amb un arbre de Nadal il·luminat).

Les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar estaven decorades amb castells i fortaleses de contes infantils. Durant el recorregut, els Reis i els seus ajudants van repartir més de 300 quilograms de caramels. També hi van participar desenes de patges, dos bandes de música i d'un grup de tabalers. A l'ajuntament se’ls va fer lliurament de les claus de la vila per part de l'alcalde.
 

A Móra d'Ebre, els Reis d'Orient hi van accedir pel pont d'Arcades. Foto: Cedida