ICV mostra el seu suport a Rosabel Recio després de la seua renúncia com a regidora a Amposta

Redacció
17 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:36h
El passat dimarts es va fer efectiva la renúncia per part de Rosabel Recio de la seues funcions al govern de l'Ajuntament d'Amposta, així com de la renúncia de la seua acta de regidora per motius de salut.

La direcció territorial d'Iniciativa ha mostrat en un comunicat el seu suport a Recio i assegura que l'ha acompanyat "en quant va ser-ne coneixedora de la situació, per a trobar la millor solució, que passava en primer lloc, per garantir la seua recuperació i evitar possibles empitjoraments".

Un cop la regidora va decidir optar per la renúncia al càrrec, el partit ha mostrat el seu respecte i espera "que afavorisca la seua definitiva recuperació".

"Amb el desig i compromís de continuar el projecte de canvi a la ciutat d'Amposta", la intercomarcal d'ICV a les Terres de l'Ebre celebrarà properament una trobada amb els altres actors "per tal de configurar el nou dia a dia del Govern".

La direcció d'Iniciativa a les Terres de l'Ebre, els regidors i regidores d'Entesa a les Terres de l'Ebre i tota la gent d'Iniciativa "desitgen la ràpida recuperació i la incorporació a la vida política de Rosabel Recio".