La regidora d'Amposta Rosabel Recio renuncia a l'acta per motius de salut

Redacció
10 de novembre del 2015
Actualitzat a les 17:30h
Adam Tomàs i Rosabel Recio, juntament amb representants d'Esquerra Amposta i EuiA han escenificat l'acord amb el pont penjant de fons.
Adam Tomàs i Rosabel Recio, juntament amb representants d'Esquerra Amposta i EuiA han escenificat l'acord amb el pont penjant de fons. | Sofia Cabanes

Imatge d'arxiu de Rosabel Recio abans de les eleccions municipals. Foto: Sofia Cabanes


La fins ara regidora de Sanitat, Serveis Socials i Participació Ciutadana, Rosabel Recio, i número quatre de la llista d'Esquerra d'Amposta (EA), ha decidit dixar l'acta de regidora "per motius de salut relacionats amb el cor", segons informa l’Ajuntament en una nota de premsa. Recio, militant d'Iniciativa per Catalunya els Verds, ha estat portaveu del grup municipal d'EA i, tal com ha explicat, fa unes setmanes va patir “uns problemes importants de salut pels quals vaig haver d'agafar la baixa, incorporant-me després per tornar desenvolupar les meues tasques públiques".

Però "veient que m'és difícil compaginar la meva vida laboral i familiar amb les tasques de l'Ajuntament, i per donar prioritat al meu estat de salut per poder millorar, he decidit presentar formalment la meua renúncia per facilitar la gestió de làrea de Sanitat, Serveis Socials i Participació Ciutadana". La regidora ha presentat el document avui al matí i ha agraït el suport que li va demostrar la ciutadana a les passades eleccions municipals.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha agraït la tasca de Recio i la seua responsabilitat en vers el seu compromís amb el projecte "renunciant a l'acta de regidora quan ha vist que per motius de salut no podria respondre a la funció pública tal com voldria". Tomàs també ha avançat que l'equip de govern treballarà per presentar la nova distribució de carteres al més aviat possible.
La nova regidora d'equip de govern serà Júlia Barberà, número 12 de la llista d'Esquerra d'Amposta a les municipals del maig, que ja va ser regidora d'ERC en l'anterior mandat municipal. Amb tota probabilitat, Barberà prendrà possessió de la seua acta de regidora en un termini màxim d'un mes.