Móra la Nova inaugura el camp de futbol de gespa artificial

Redacció
05 de novembre del 2015
Actualitzat a les 15:47h
Anit va tindre lloc la inauguració del nou equipament.
Anit va tindre lloc la inauguració del nou equipament. | Ajuntament de Móra la Nova

Un triangular entre l’Espanyol B, el Futbol Club Ascó i l’equip local, D.E. Atlètics Móra la Nova, va servir ahir al vespre per inaugurar el camp de futbol de gespa artificial de Móra la Nova. El cost total de la instal·lació de la gespa ha estat de 331.522 euros, dels quals 52.228 han estat subvencionats per la Diputació de Tarragona. L’obra l’ha portat a terme l’empresa Fieldturf Poligras SA i ha consistit en cobrir l’actual camp de futbol de terra de 100 x 61 metres amb gespa artificial d’última generació, resistent a les variacions climatològiques.

Per al seu manteniment s’hi ha instal·lat un dipòsit de 20.000 litres i sis canons d’aigua amb què es pot regar tot el camp i s’ha construït una canalització per recollir i evacuar esta aigua del reg. Paral·lelament a l’obra al camp de futbol, s’ha millorat la resta de l’equipament, s’ha rehabilitat la tribuna i les grades, s’ha fet el tancament del recinte i s’ha pavimentat tot l’exterior perquè no hi haja contacte entre terra i gespa, entre altres canvis.

En els parlaments oficials l’alcalde, Francesc Moliné, va remarcar anit el fet que “la nova instal·lació  permet potenciar el futbol base i animar a molts xiquets a practicar un esport com el futbol, a més d'evitar que vagen a practicar-lo a altres clubs”. Després dels breus parlaments es  va fer una foto de família amb els tres equips participants al triangular, així com amb els jugadors de futbol base local.