La fira Litterarum ja té data pel 2016

Redacció
02 de novembre del 2015
Actualitzat el 03 de novembre a les 8:53h
Imatge de l’obra Vestigis, escrita i dirigida per Valer Gisbert.
Imatge de l’obra Vestigis, escrita i dirigida per Valer Gisbert. | Cedida

La fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre Litterarum obre fins al 20 de desembre el termini d’inscripcions de projectes artístics per a la programació de la 9a edició, que ja té data: els dies 27, 28 i 29 de maig de 2016.

Litterarum és una fira professional, organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, que té com a missió donar a conèixer i promocionar espectacles literaris professionals basats en la literatura en llengua catalana. Així doncs, és una plataforma per apropar esta tipologia d’espectacles a programadors del món de la gestió cultural, administracions públiques i biblioteques, empreses i agents privats del sector cultural i públic en general.

A Litterarum hi poden participar companyies, grups i intèrprets professionals que tinguen o vulguen estrenar propostes artístiques d’espectacles literaris de les diverses disciplines de les arts de l’espectacle.

Litterarum entén i promou l’espectacle literari com la posada en escena de textos literaris escrits  en llengua catalana que no han estat concebuts originalment per a l’escena, en qualsevol disciplina de les arts de l’espectacle i amb un plantejament professional.

La fira d’espectacles literaris l’organitzen l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, entre altres institucions.