El premi fotogràfic Ebre Terra de Vent 2015 ja té guanyadors

per Redacció, Tortosa | 23 d'octubre de 2015 a les 15:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge guanyadora del primer premi. Foto: quimfabregas

El jurat del Premi Fotogràfic Instagram Ebre Terra de Vent s’ha reunit avui per elegir les imatges guanyadores d’entre totes les presentades al concurs que s’ha dut a terme entre el 3 de setembre i el 10 d’octubre. Les imatges aspirants estaven relacionades amb el programa d’actes d'este festival internacional de música que s’ha desenvolupat a Tortosa, L’Ampolla i Deltebre. El jurat, format per representants d’Acadèmic, organitzadora del Festival, i d’este diari digital, aguaita.cat, ha valorat el nombre de ‘likes’ sumats per les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2015. A partir d’esta primera selecció, els membres del jurat han valorat també les qualitats de la imatge tenint en compte que servirà de base per al cartell anunciador de la propera edició del festival, el 2016. Així, segons el veredicte emés, la fotografía guanyadora du per títol Mercat Tortosa i és obra de quimfabregas. El segon premi ha correspost a una imatge publicada per Marfanta.
 

El segon premi és per a esta fotografia. Foto: Marfanta

El primer premi és un sopar per a dos persones al restaurant Lo Safareig de Tortosa, i el segon, un sopar per a dos persones al bar de l’Ermita (Mig Camí, Tortosa). Els guanyadors hauràn de posar-se en contacte amb l’organització abans del 30 d’octubre de 2105, al correu etv@ebreterradevent.com.


L'Ebre Terra de Vent és un esdeveniment que mostra grups musicals que tinen els instruments de vent com eix central de la seua música i que aporten, a més a més, tots aquells elements d’esbarjo essencials de la música feta al carrer. En esta recent edició hi han estat representats grups de Catalunya, França, Andalusia, el País Valencià i Castella i Lleó.

 

Participació