Adjudicades les obres de condicionament de la T-350, entre Santa Bàrbara i Masdenverge

Redacció
25 de setembre del 2015
Actualitzat a les 18:01h
El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha adjudicat, per un import de 2 M€, les obres de condicionament de la carretera T-350, entre Santa Bàrbara i Masdenverge, al Montsià. Els treballs començaran durant la tardor i tenen un termini d’execució de 10 mesos. El tram que s’adequarà té una longitud total de 2.7 kms, dos carrils de 3,5 m i vorals d’1m. El projecte inclou també la reordenació dels accessos a la carretera.

El projecte es divideix en els següents trams:
Tram 1 (del PK 0 al PK 460): És un tram condicionat ja els darrers anys dins de l’execució de la variant de Santa Bàrbara. Es preveu aplicar un reforç i la reparació puntual del ferm existent i reposar la senyalització horitzontal existent.

Tram 2 (del PK 460 al PK 2.015): Tram on la carretera actual té una amplada variable d’uns 7 m. Es preveu  millorar lleugerament el traçat i per això s’ha previst aprofitar, en les zones on siga possible, el ferm existent amb l’execució d’un reforç. També s’ha previst la millora del drenatge i senyalització.

Tram 3 (del PK 2.015 al PK 2.759): Tram des del viaducte del barranc de la Galera fins al final de la travessera. Inclou: el reforç i execució de reparacions puntuals dels ferm existent; reposició de la senyalització horitzontal existent i execució d’una rotonda a la cruïlla de la travessera de Masdenverge amb els carrers de Mianes i de la Galera.