Les federacions de veïns d'Amposta i Tortosa denuncien el govern català i espanyol per la sinistralitat a l'N-340

Redacció
10 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:29h
Imatge de la roda de premsa amb els representants de les Federacions d'Associacions de Veïns d'Amposta i de Tortosa.
Imatge de la roda de premsa amb els representants de les Federacions d'Associacions de Veïns d'Amposta i de Tortosa. | Sofia Cabanes

Representants de les Federacions d'Associacions de Veïns d'Amposta i de Tortosa. Foto: Sofia Cabanes
 

Les Federacions d’Associacions de Veïns d’Amposta i de Tortosa han presentat este matí a Amposta una denuncia contra els governs català i espanyol a qui responsabilitzen de l’alta sinistralitat que registra el tram ebrenc de la N-340.

Les associacions veïnals acusen les administracions “d’incompliment” de les seues obligacions amb el territori en matèria d’infraestructures i seguretat. “Considerem que no s’han fet les inversions necessàries. Totes estes víctimes són conseqüència de que aquesta carretera està contínuament saturada. La pressió econòmica fa que la gent cada cop use menys l’autopista,... i l’únic que s’ha fet per evitar això ha estat posar radars i sancions econòmiques. Pensem que l’autopista hauria de ser gratuïta des de fa anys”, ha lamentat el president de la Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns, Llorenç Navarro.

Els líders de les entitats veïnals també demanen que s’investigue un suposat tracte de favor a les concessionàries de les autopistes: “considrem que hi ha favoritisme per a certa concessoniària”, ha insistit Navarro.

Les entitats veïnals també han mostrat el seu suport al tall de carretera que han convocat els alcaldes per a les dissabte a les 11 del matí a Camarles.