Gairebé 2.500 ebrencs, usuaris del portal d'infidelitats Ashley Madison

Ha sortit a la llum un mapa interactiu amb el nombre d'usuaris i sexe d'arreu del món de la web d'infidelitats

Redacció
21 d'agost del 2015
Actualitzat el 06 de setembre a les 10:25h
Imatge dels usuaris per localitat del portal al Camp de Tarragona.
Imatge dels usuaris per localitat del portal al Camp de Tarragona. | Malfideco.
 
El portal de tecnologia Malfideleco ha elaborat un mapa interactiu que permet veure el percentatge d'hòmens i dones usuaris de la xarxa d'infidelitats Ashley Madison per municipis. A més, el mapa també permet saber el nombre d'usuaris que hi ha a les diverses localitats del món, entre elles vint poblacions de les Terres de l'Ebre, on recull gairebé 2.500 usuaris. 

Així, si ens fixem en les localitats del territori, la ciutat de Tortosa concentraria el nombre més gran de presumptes infidels amb un total de 907 usuaris; la capital del Montsià, Amposta en tindria 410, mentre que la tercera ciutat en nombre d'habitants, la Ràpita, és també tercera en nombre d'usuaris, amb 187; Destaca en el rànguing de xifres Riba-roja d'Ebre, amb 150 usuaris, i li seguixen Deltebre amb 122, Alcanar amb 115 i Roquetes amb 100; A Móra d'Ebre, el mapa compta 96 usuaris i darrera li va l'Ametlla de Mar amb 90 i Ulldecona amb 72. La resta de poblacions marcades al mapa en tenen menys de 50: Flix, Móra la Nova, Gandesa, Camarles, Sant Jaume d'Enveja, Ascó, Masdenverge, l'Ampolla, Miravet i el Perelló.

El mapa s'ha pogut elaborar després que el portal d'infidelitats fos víctima d'un atac informàtic, que ha posat en perill la confidencialitat dels seus 37 milions d'usuaris. De fet, algunes pàgines web han publicat el presumpte arxiu amb totes les dades per poder-les descarregar. Segons Ars Technica, es tracta d'un arxiu BitTorrent que conté 9,7 gigabytes de dades robades i s'hi poden trobar correus electrònics, descripcions dels perfils i informacions relatives a transaccions efectuades amb la targeta de crèdit.