Este divendres al vespre, I Ruta Musical i Artística a les Cases d’Alcanar

990_1438935596rutaportada
990_1438935596rutaportada
Redacció
07 d'agost del 2015
Actualitzat a les 10:21h
Tres rutes per a tres dies. Alcanar ha programat un intens cap de setmana de rutes diverses, que s’estrenen este divendres al vespre amb la I Ruta Musical i Artística, organitzada per l’Ajuntament d’Alcanar i l’entitat ‘Música al Brankal’. Esta proposta es desenvoluparà a partir de les 20.30 h i fins les 22.30 hores i preveu  un recorregut per la vora de la mar, en el tram del passeig situat entre l’espigó del port pesquer i la urbanització Roca Tallada.

Hi haurà diverses actuacions musicals i espectacles de disciplines artístiques (malabars, pintura, etc), així com de lectura d’un fragment de l’Odissea, a càrrec de diferents col·laboradors. L’organització ha previst que tots els músics i artistes actuen de forma simultània, és per això que la seua ubicació estarà degudament senyalitzada en l’itinerari perquè ningú es perde cap de les actuacions.

La ruta combinarà els escenaris de les actuacions amb diversos punts de venda de vi i refrescos, on s’oferirà degustació de productes típics de les Terres de l’Ebre de forma gratuïta, gentilesa de l’entitat Música al Brankal.  Els tiquets es poden adquirir, al preu de 5 euros, directament en el transcurs de l’itinerari o de forma anticipada en diferents comerços d’Alcanar i de Les Cases d’Alcanar.  Amb cada tiquet s’oferix una copa de vidre i tres degustacions de vi. Este acte compta amb la col·laboració de la Biblioteca Fabregat i els diferents artistes que hi prendran part.

Dissabte, visita nocturna guiada a la Moleta
D’altra banda, demà dissabte 8 d’agost a partir de les 20.30 hores tindrà lloc la segona visita-guiada teatralitzada a la posta de sol al poblat ibèric de la Moleta del Remei. Es tracta d’un viatge en el temps que permet conèixer este important enclavament patrimonial i gaudir de les vistes sobre la badia dels Alfacs. Es poden adquirir tiquets a 5 euros (3 en el cas dels menors de 18 anys) a l’oficina de Turisme de les Cases d’Alcanar.

Diumenge, Ecoruta guiada pel litoral
I encara diumenge, aquells que vulguen descobrir les platges i conèixer la història poden seguir l’Ecoruta guiada i gratuïta pel patrimoni litoral natural i històric del municipi, organitzada per la regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Alcanar. Esta activitat començarà a les 19 hores a l’oficina municipal de Turisme de Les Cases d’Alcanar i té una durada aproximada d’1,30 hores, amb dificultat baixa. S’accepten animals de companyia sempre i quan vagen lligats. En el recurs de la ruta es farà l’acte oficial d’hisada de la bandera de Platges Verdes de Sòl de Riu.